Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Makelaar in Emmen nodig?

Bentum Dragtstra makelaars: Meer dan 25 jaar ervaring in het verkopen en aankopen van woningen.

Uw huis verkopen?

Dan heeft u deze maand recht op een gratis waardebepaling.

Deze maand heeft u bij Bentum Dragtstra makelaars recht op een gratis waardebepaling van uw woning. Deze waardebepaling is inclusief een gedegen verkoopadvies voor uw woning. Zo weet u precies wat u van uw woning kunt verwachten. Vraag nu uw waardebepaling aan!

Aankoop

Bij het aankopen van je droomhuis is het verstandig om je eigen aankoopmakelaar mee te nemen. Een makelaar kijkt zakelijk, zonder emotie en adviseert je.

Verkoop

Wil je al tijden een (grotere) tuin, een heerlijk balkon, extra slaapkamer of juist compacter wonen?
Al je woonwensen kunnen werkelijkheid worden.

Taxaties

Voor de financieringsaanvraag van een woning dient een geldverstrekker een taxatierapport te ontvangen. Een taxatierapport geeft informatie aan.

Beleggen

Wij zijn voor investeerders op zoek naar te koop staande woningen tot circa €115.000,- in Emmen. Heb jij een woning in deze prijsklasse en wil je verkopen?

Uw makelaar in Emmen

Makelaar in Emmen

Bentum Dragtstra Makelaars
Sterrenkamp 1b
7811 HA Emmen

Tel: 0591 – 61 44 22
E-mail: emmen@bentumdragtstra.nl

Bentum Dragtstra makelaars Emmen

Bij de verkoop van een huis komt veel kijken. Natuurlijk wil je de beste verkoopprijs voor jouw woning of een scherpe aankoopprijs voor het huis van je dromen. In dat geval staan onze makelaars in Emmen voor je klaar. Met ruim 25 jaar ervaring in het kopen en verkopen van woningen kunnen wij je dan ook uitstekend adviseren en ondersteunen. Je kunt bij ons terecht voor het aankopen en verkopen van huizen in Emmen en omgeving. Maar onze makelaardij staat tevens voor je klaar om de waarde van je woning te bepalen. Wij begeleiden je op een professionele en betrokken wijze op weg naar een nieuwe start.

Makelaardij in Emmen voor iedereen

De makelaars van Bentum Dragtstra staan klaar voor iedereen in Emmen en omgeving die een huis zoekt of een huis wil verkopen. Met meer dan 25 jaar ervaring is Bentum Dragtstra Makelaardij inmiddels een vast begrip in Zuidoost Drenthe. Bentum Dragtstra Makelaardij staat voor de volgende punten:

  • Open, eerlijk en nuchter
  • Begeleiding van A tot Z
  • Moderne en originele promotie uitingen van je huis
  • Geen 9 tot 17 mentaliteit
  • Laagdrempelig

Of je nu je eerste huis wilt kopen of al vaker een huis gekocht hebt, wij helpen je graag met de aankoop van jouw nieuwe huis. Onze aankoopmakelaar in Emmen gaat met je mee naar bezichtigingen en kan je uitstekend adviseren. Daarnaast kunnen wij de verkoop van jouw huidige woning verzorgen. Doordat wij naast de bekende promotietechnieken ook gebruik maken van moderne en originele promoties van de woning, zoals bijvoorbeeld Social Media, wordt de kans op het verkopen van de woning vergroot.

Volg ons op Facebook!

Nieuw in de verkoop

Wat is mijn huis waard?

Ben je nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning? Vraag dan direct een gratis waardebepaling aan. Geheel vrijblijvend en volledig kosteloos!

Makelaar in Emmen nodig?

Makelaardij in Emmen

Bentum Dragtstra Makelaars en taxateurs hebben een ruim aanbod woningen in Emmen en omgeving. Je kunt bij ons dan ook terecht voor de verkoop van je woning, het aankopen van woningen, voor taxaties, maar ook voor hypotheekgesprekken of beleggen in vastgoed. Tevens bieden wij huurwoningen aan. Neem gerust een kijkje bij ons aanbod, wellicht zit er iets voor je tussen.

Aankoopmakelaar Emmen

Ben jij startende op de woningmarkt of heb je al eerder een woning gekocht, maar op zoek naar wat anders? Dan ben je bij onze makelaars aan het juiste adres. Misschien heb je al een huis op het oog of wil je juist advies voordat je een huis gaat aankopen. Onze aankoopmakelaars in Emmen kijken net even anders naar de woning dan jijzelf. Zij zien de woning zonder emotie en kunnen je uitstekend adviseren over de bouwkundige staat en een reële aankoopprijs. Daarnaast voeren onze makelaars de onderhandelingen met de verkopende partij voor jou.

Je huidige woning verkopen

Wil je jouw huis verkopen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons makelaarsbedrijf in Emmen is betrokken en actief en promoot de woning niet alleen via de bekende kanalen, maar maakt ook gebruik van Social Media en open huizen. Wanneer je besluit jouw woning te verkopen, kunnen wij je alles uit handen nemen. Zo zorgen we voor professionele foto’s van de woning en plaatsen we deze met pakkende tekst op onze website, Funda en Facebook. Bij interesse plant ons makelaarsbedrijf uiteraard in overleg bezichtigingen van je woning. Hierbij hoef je niet aanwezig te zijn, maar zullen wij de potentiele kopers door het huis begeleiden.

Gratis waardebepaling

Onze makelaardij in Emmen vindt service erg belangrijk. Voordat je besluit je woning te verkopen, kun je door ons een gratis waardebepaling laten doen. Dit is inclusief een gedegen verkoopadvies voor de woning. Je weet dan precies wat je van je woning kunt verwachten. Na deze waardebepaling kun je besluiten of je jouw huis verkopen gaat of niet. Wil je liever een officieel taxatierapport, dan is dat ook mogelijk. In het uitgebreide taxatierapport wordt de exacte waarde en eigenschappen van de woning vastgelegd en omschreven. Dit rapport kan door de bank gevraagd worden wanneer je een nieuwe woning koopt. Jouw huis dient dan als onderpand voor de hypotheek. Onze taxateur is aangesloten bij het NWWI en Taxateurs uni, wat erop toeziet dat de taxatie uniform en volgens de richtlijnen is opgesteld.

Hypotheken

Onze makelaars voor Emmen en omgeving vinden service erg belangrijk. Daarom bieden wij jou naast een gratis waardebepaling van de woning ook een gratis eerste gesprek met een erkend hypotheekadviseur aan. Deze adviseur is onafhankelijk en kijkt wat je maximaal kunt lenen.

Beleggen

Makelaarsbedrijf in Emmen

Het beleggen in vastgoed is een extra dienst die Bentum Dragtstra Makelaars in Emmen biedt. Voor investeerders zijn wij op zoek naar te koop staande woningen tot circa € 115.000,-. Wanneer je een woning hebt in deze prijsklasse en deze wilt verkopen, kun je contact met ons opnemen. Wil je zelf beleggen in vastgoed? Neem dan ook contact op en vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan. Wellicht kunnen onze makelaars in Emmen je van dienst zijn.

Goed gecertificeerde taxateurs in Emmen

De taxateurs van Bentum Dragtstra Makelaars zijn gecertificeerde taxateurs in Emmen. Zo staat Bentum Dragtstra Makelaardij ingeschreven in het kwaliteitsregister van makelaars, VastgoedCert. Deze heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars te waarborgen. Tevens zijn wij aangesloten bij VBO Makelaar. Dit geeft jou de zekerheid van kwaliteit en integriteit en zorgt ervoor dat onze makelaars in Emmen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de woningmarkt. Waar jij vervolgens weer van profiteert. Je bent met deze makelaar in Emmen dan ook verzekerd van kwaliteit, zowel bij de aankoop als bij de verkoop van een woning.

Blog

Laatste updates en nieuws items

All

VvE’s mogen lenen! De nieuwe Wet Verbetering VvE is ingegaan!

Energiebesparing

2e hypotheek? Denk aan energiebesparing!

NHG 2018

Kostengrens NHG in 2018 omhoog!

Rentemiddeling, hoe werkt dit?

50% compleet
Vul nu in.

privacy Advies vragen is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

×