Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Huis kopen in Emmen

tekst

Afspraak maken

Bekijk onze privacyverklaring

Meer informatie over de het kopen van een woning in Emmen?

Bel of mail ons direct!

Huis te koop Emmen

Staat uw huis te koop in Emmen, of wilt u juist zelf een huis kopen in de stad? Bentum Dragtstra Makelaars heeft het vrijwel complete huizenaanbod van zuidoost Drenthe op de website. Anno 2017 loopt de huizenmarkt in dit deel van het land nog een beetje achter bij de Randstad. Dat betekent dat u nu nog een laatste mogelijkheid heeft om onder gunstige voorwaarden een huis te kopen in Emmen en omstreken.

MEER DAN EEN HUIS TE KOOP IN EMMEN
Emmen is een landelijk gelegen stad met een zeer gunstige ligging ten opzichte van Duitsland. Dit maakt werken of naar school gaan in Duitsland, een reële optie. Doordat de grondprijzen in Emmen en omstreken lager zijn dan in andere delen van het land, krijgt u meer ruimte voor hetzelfde geld. De huizen zijn hier groter, en over het algemeen ook lichter. Bossen, rust en frisse lucht worden gratis meegeleverd, wat de streek bijzonder aantrekkelijk maakt. Hierdoor wordt voor elk huis te koop in Emmen, ook toeloop verwacht van buiten de streek. Bladert u eens rustig door het aanbod op onze website, om u te oriënteren op het aanbod.

ADVIES BIJ KOOP EN VERKOOP
Zet u uw huis te koop in Emmen vanwege een verhuizing? Bentum Dragtstra Makelaars begeleidt u bij zowel koop als aankoop. Wij bepalen uw maximale hypotheekbedrag na een allereerste waardebepaling van uw oude huis, zodat u een huis te koop in Emmen zoeken kunt, dat binnen uw mogelijkheden valt. Omdat wij de wensen van al onze cliënten zo goed mogelijk inventariseren, is het voor ons makkelijk om te bemiddelen tussen kopers en verkopers. Aangezien wij aangesloten zijn bij de VBO, een van de grootste brancheverenigingen van makelaars, geven wij altijd een betrouwbaar en onafhankelijk advies. Bovendien adviseren wij u over subsidies, leningen en belastingen. U kunt ons ook raadplegen voor advies over kwijtschelding van een eventuele restschuld bij verkoop. Aarzelt u niet om hierover contact met ons op te nemen: wij zijn tenslotte de experts!

CONTACT MET BENTUM DRAGTSTRA MAKELAARS
Ziet u een mooi huis te koop in Emmen? Neemt u contact met ons op via het contactformulier, of door een mailtje te sturen of te bellen. Wij verzorgen dan een vrijblijvende bezichtiging voor u, waarbij wij u tegelijkertijd van advies kunnen dienen. Staat uw droomhuis niet op de site? We zoeken net zo lang tot wij het perfecte huis voor u gevonden hebben!

Huis te koop Emmen

Meer info?

Bentum Dragtstra makelaardij

Bentum Dragtstra makelaars
Sterrenkamp 1 b
7811 HA Emmen

Tel: 0591 – 61 44 22
E-mail: emmen@bentumdragtstra.nl

Volg ons op Facebook