Vergelijk aanbiedingen

Makelaardij Emmen

Een huis verkopen in Emmen is iets heel anders dan een huis verkopen in de rest van Nederland. Doordat er hier minder werkgelegenheid is dan bijvoorbeeld in de Randstad, lijkt het wel eens alsof je je huis alleen aan mensen in de streek kwijt kunt. Natuurlijk richt je je in de eerste plaats op de lokale bevolking, maar er zijn zeker kansen om je huis te verkopen in Emmen aan mensen uit meer stedelijke gebieden. Zorg er dan voor dat je de positieve kanten van het wonen in Emmen benadrukt. Bentum Dragtstra Makelaars helpt u om uw woning onder de aandacht te brengen van beide doelgroepen.

Je huis verkopen in Emmen aan de lokale bevolking

Bentum Dragtstra Makelaars in Emmen heeft een bestand van huizen die te koop staan in de regio. Op ons makelaarskantoor komen ook de verzoeken binnen van woningzoekenden, zodat dit de kortste weg is tussen vraag en aanbod. Wij kunnen u bovendien veel werk uit handen nemen, zoals het onderhandelen over de prijs en het leveren van een geverifieerde taxatie van uw huis.

Je huis verkopen in Emmen aan de mensen buiten de streek

Iemand uit de Randstad die actief een huis zoekt in Emmen, zal al gauw uitkomen bij een makelaar in de streek. Er zijn echter genoeg mensen die onbekend zijn met Emmen, en hierdoor niet gauw bij een makelaarskantoor in de regio zullen kijken. Als u uw huis in Emmen verkopen wilt aan hen, zal u uw huis – en de streek! – voor hen aantrekkelijk moeten maken. Bovendien moet u ervoor zorgen dat ze uw huis ergens tegenkomen. U zal hiervoor gericht moeten gaan adverteren.  Hierin helpen wij u graag. Bentum Dragtstra Makelaars zet diverse advertentie kanalen in om huizen aan de juiste doelgroepen onder de aandacht te krijgen.

Foto's maken en adverteren

Onderschat niet hoe belangrijk goede foto’s zijn als u uw huis in Emmen verkopen wilt. Huur hiervoor een professional in, of overleg met uw makelaarskantoor. Bentum Dragtstra Makelaars hebben hier ruime ervaring mee, en weten precies welke foto’s het beste aanslaan bij potentiële kopers.

Adverteren gebeurt in de eerste plaats doordat we het huis opnemen in ons woningenbestand. Daarnaast plaatsen  we uw woning op Funda en zetten we social media kanalen in met adverteren om uw huis te verkopen in Emmen.

Waarom mensen bereiken van buiten de streek

Vooral voor pensionado’s uit de Randstad, is Emmen en haar landelijke omgeving zeer aantrekkelijk. Ze vinden hier rust, natuur en veel overgebleven cultuur uit het Stenen Tijdperk. Er zijn veel beschermde hunebedden die aan de routes liggen van prachtige fiets- en wandeltochten. Emmen ligt bovendien vlak bij de Duitse grens, op fietsafstand van het historische stadje Meppen met zijn prachtige pleintjes en sfeervolle eethuisjes.

Het is tegenwoordig relatief makkelijk om deze mensen te bereiken. Via Facebook zetten wij reclamecampagnes op waarin we mensen selecteren op leeftijd en woonplaats.

Uw huis verkopen - Emmen is aantrekkelijker dan u denkt!

Mensen van buiten de streek zijn gewend veel meer te betalen voor een huis. Het is dus zeker het proberen waard om hier moeite in te steken. Bentum Dragtstra Makelaars  vertellen u graag wat de beste mogelijkheden zijn voor u.

Huis te koop Emmen

Meer info?