Vergelijk aanbiedingen

Bentum Dragtstra makelaardij Emmen - makelaar Emmen pand

Makelaar Emmen

De makelaar in Emmen helpt u met de koop of verkoop van uw huis. Bentum Dragtstra Makelaars in Emmen bedient de gehele woningmarkt in zuidoost Drenthe, en biedt u een mooi aanbod van geschikte woningen. Ook bij de verkoop van uw huidige woning bieden wij een helpende en professionele hand.

Makelaar Emmen met ervaren professionals

Al sinds 25 jaar is Bentum Dragtstra Makelaars een grote makelaar in Emmen. Daarom weten wij wat er speelt op de lokale markt. We hebben de huizenmarkt zien instorten in 2013, en deze weer op zien krabbelen in 2016. Beide situaties vergden een totaal verschillende prijsstelling, waarover wij onze cliënten goed en deskundig konden informeren. Zo moesten wij onze cliënten gedurende de huizencrisis soms adviseren om hun verkoopprijs te laten zakken teneinde een transactie te kunnen realiseren. Anno 2017 is er een verkoopmarkt aangebroken. De huizenprijzen stijgen over het hele land. Als gerenommeerde makelaar in Emmen behouden wij te allen tijde een overzicht over de markt. Met deze kennis zijn wij u graag van dienst.

Een betrouwbare makelaar in Emmen en omstreken

De makelaars van Bentum Dragtstra Makelaars zijn gecertificeerde makelaars in Emmen. Dit garandeert de hoogste integriteitsnormen en een immer actuele kennis. Ook staat onze makelaardij in Emmen ingeschreven in het kwaliteitsregister van makelaars – de stichting VastgoedCert. Hier worden makelaars gecertificeerd op hun vakbekwaamheid. Verder zorgt ons VBO lidmaatschap ervoor dat wij ons kunnen profileren als aan- én verkoopmakelaars in het gehele traject. Alle diensten die u nodig heeft vindt u bij onze makelaardij in Emmen.

Maak kennis met de service van onze makelaars in Emmen

Nog voordat u uw huis te koop aanbiedt, kunt u ons bellen voor een gratis waardebepaling van uw huis. Wilt u uw huis verkopen? Ook dan kunt u gratis met ons kennismaken. In een gesprek met onze financieel adviseur komt u te weten wat uw maximale hypotheekbedrag is. Aarzel dus niet om contact met Bentum Dragstra Makelaars op te nemen. Ons hechte team staat u graag persoonlijk te woord, bij elke vraag of opmerking.

Makelaar Emmen op Social Media

Kijk ook eens op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/bentumdragtstramakelaars/
We plaatsen regelmatig nieuwe foto’s van huizen die we in de verkoop hebben, of doen oproepen voor veelgevraagde woningen. Bovendien kunt u hier snel en direct vragen stellen aan de medewerkers van onze makelaardij in Emmen.

Meer info? Neem contact op met onze makelaars in Emmen