Vergelijk aanbiedingen

Makelaars Emmen

Goede en betrouwbare makelaars vindt u op het kantoor van Bentum Dragstra Makelaars in Emmen. Onze makelaars zijn gecertificeerd en aangesloten bij de VBO Makelaars, een bekende branchevereniging van makelaars. Dit certificaat garandeert dat uw makelaars in Emmen altijd op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen op de woningmarkt. Dit is van het grootste belang, want in deze sector fluctueren vraag, aanbod en regelgeving zeer sterk.

Kopen, verkopen en huren

Bentum Dragtstra Makelaars is er voor iedereen die een huis zoekt in zuidoost Drenthe, of juist wil verkopen. Onze makelaars in Emmen houden kantoor in de stad, maar zijn natuurlijk ook vaak op pad. Bijvoorbeeld voor een gratis waardebepaling van uw huis. Zo weet u ongeveer wat u kunt verwachten als u uw huis te koop aanbiedt. Afhankelijk van de geschatte waarde – dit is dus niet hetzelfde als een officieel taxatierapport – kunt u besluiten om uw huis op de markt te brengen, of toch nog liever even te wachten.  Wanneer u besluit om te verkopen, kunnen wij u alles uit handen nemen. Bentum Dragstra Makelaars in Emmen zorgt we voor professionele foto’s, en plaatst deze onder meer op onze site en op Funda, met een pakkende tekst.  We zijn tevens gespecialiseerd in het organiseren van bezichtigingen. Hier hoeft u zelf overigens niet bij te zijn. Overleg dit met uw makelaars in Emmen.

Kies een kavel bij uw makelaars in Emmen

Een huis kopen is altijd spannend. Een bestaand huis heeft sfeer – of juist niet. Mede op grond hiervan beslist u om tot koop of huur over te gaan. Maar heeft u er wel eens aan gedacht om een huis te kopen wat nog niet eens in aanbouw is? Bentum Dragstra Makelaars heeft regelmatig kavels in de aanbieding. Dit kunnen kavels zijn met een kant-en-klare bouwtekening, of kavels waar u helemaal zelf aan de slag mag. In beide gevallen begeleiden uw makelaars in Emmen u vanaf de allereerste bezichtiging van de bouwgrond, tot aan de oplevering van uw huis. Van Bentum Dragstra Makelaars in Emmen kunt u veel professioneel en geldbesparend advies verwachten, omtrent bijvoorbeeld het energie neutraal maken van uw nieuwe woning. Met een gesubsidieerde lening die bij uw hypotheek getrokken wordt, vermeerdert u de waarde van uw woning aanzienlijk. Bovendien schelen deze maatregelen u honderden, misschien wel duizenden euro’s per jaar op de energierekening. En wie weet, kunt u uw eigen opgewekte stroom ook nog doorverkopen. Dat betekent zomaar een stuk extra inkomen, waar u niets meer voor hoeft te doen.

Kopen of huren bij Bentum Dragstra makelaars in Emmen

Blader door het aanbod op onze website als u een woning wilt kopen of huren. Neem contact op via email of telefoon als uw droomhuis er niet bijstaat. Wij kijken dan wat er binnenkort op de markt komt, zodat u als allereerste kunt reageren. Wij kunnen ook gericht voor u gaan zoeken. Drenthe is immers een prachtige streek om te wonen!

Huis te koop Emmen

Meer info?